mersenneforum.org  

Go Back   mersenneforum.org > Prime Search Projects > No Prime Left Behind

Reply
 
Thread Tools
Old 2010-09-30, 16:30   #166
kar_bon
 
kar_bon's Avatar
 
Mar 2006
Germany

1010110011002 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mdettweiler View Post
In addition to the link Karsten posted, you can download all the LLR 3.8.2 versions at:
http://jpenne.free.fr/Development/
That's the same link I gave and Gary quoted in post #163.
kar_bon is offline   Reply With Quote
Old 2010-09-30, 23:53   #167
gd_barnes
 
gd_barnes's Avatar
 
May 2007
Kansas; USA

23×13×97 Posts
Default

Thanks guys. I don't know why the link wasn't working for me last night. I tried it twice 15 mins. apart and waited 5 mins. for it to pull up each time. Oh well. Maybe the web page was down or in the process of being updated temporarily.

Whew, it is speedy! Very nice.

Thanks for your hard work in getting the Windows client working in a variety of situations Karsten!
gd_barnes is offline   Reply With Quote
Old 2010-12-04, 22:56   #168
em99010pepe
 
em99010pepe's Avatar
 
Sep 2004

283010 Posts
Default

My do.bat settings:

Code:
@echo off
set op_Iterations=200000
set op_Timeout=250
set op_Beep=FALSE
set op_indPrimeLog=TRUE
set op_connect=TRUE
Running a private llrnet server and when my dynamic IP changes the clients keep looping without sending or getting new wu's. This happens under Win 7 64 bits and XP 64 bits.
With prpclient I don't have these problems. What's the difference between the two when they connect to the server?

Edit: I am using legal university copies of windows and have all updates.

Last fiddled with by em99010pepe on 2010-12-04 at 23:03
em99010pepe is offline   Reply With Quote
Old 2010-12-08, 22:45   #169
em99010pepe
 
em99010pepe's Avatar
 
Sep 2004

1011000011102 Posts
Default

Code:
+-------------------------------------+
| LLRnet client V0.9b7 with cLLR V3.8 |
| K.Bonath, 2010-05-15, Version 0.73  |
+-------------------------------------+

Current configuration:
server = "xxxx"
port = xxxxx
username = "xxxxx"
WUCacheSize = xxxx

recv error res=-1, errno=2
Could not log on to the server
No pairs are available at this time.
Either the server has dried out or there is a connecting problem.
Sleeping 360 seconds before trying again.
This is the error I get from a machine with xp 64 bits. The llrnet server is up and running and receiving work from another machine (win 7 64 bits)
em99010pepe is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LLRNET ValerieVonck Software 12 2010-03-15 18:09
llrnet 64 bit balachmar Prime Sierpinski Project 4 2008-07-19 08:21
LLRNet em99010pepe Riesel Prime Search 20 2007-09-11 21:03
Bush Supports $120 Billion Iraq War Compromise ewmayer Soap Box 23 2007-05-27 12:37
LLRnet over proxy? Bananeweizen Sierpinski/Riesel Base 5 4 2006-10-14 07:51

All times are UTC. The time now is 05:40.

Wed Apr 1 05:40:01 UTC 2020 up 7 days, 3:13, 0 users, load averages: 1.60, 1.35, 1.26

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.

This forum has received and complied with 0 (zero) government requests for information.

Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 or any later version published by the Free Software Foundation.
A copy of the license is included in the FAQ.