mersenneforum.org  

Go Back   mersenneforum.org > Great Internet Mersenne Prime Search > PrimeNet

Reply
 
Thread Tools
Old 2008-11-23, 17:40   #122
retina
Undefined
 
retina's Avatar
 
"The unspeakable one"
Jun 2006
My evil lair

668610 Posts
Default The internal links have all disappeared

I think it must be a JS thing, but the home page of mersenne.org has no way for me to navigate about the place.

Can this behaviour please be changed. The <noscript> tag should do the trick nicely.

Please don't say to me "just enable JS" because that is not an option for me, office policy will not allow it.
retina is online now   Reply With Quote
Old 2008-11-23, 18:19   #123
Phantomas
 
Phantomas's Avatar
 
Oct 2008
Germany, Hamburg

5×13 Posts
Default

hmm, I can navigate and login without Java & JS with Mozilla.
Phantomas is offline   Reply With Quote
Old 2008-11-23, 18:35   #124
retina
Undefined
 
retina's Avatar
 
"The unspeakable one"
Jun 2006
My evil lair

2×3,343 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Phantomas View Post
hmm, I can navigate and login without Java & JS with Mozilla.
There are a lot of links hidden without JS. I can see them in the source code:
Code:
<script language="javascript" type="text/javascript">
	objTreeMenu_1 = new TreeMenu("/TMimagesXL", "objTreeMenu_1", "_self", "", true);
	 newNode = objTreeMenu_1.addItem(new TreeNode('My Account', null, '/account/', false, true, 'tmenu0textMyAccount'));
	 newNode_1 = newNode.addItem(new TreeNode('Summary', null, '/account/', false, true, 'tmenu1textMyAccount'));
	newNode_1.iconImageWidth=20;
	newNode_1.iconImageHeight=20;
	newNode_1.lineImageWidth=15;
	newNode_1.lineImageHeight=12;
	 newNode_2 = newNode.addItem(new TreeNode('Update Settings', null, '/update/', false, true, 'tmenu1textMyAccount'));
	newNode_2.iconImageWidth=20;
	newNode_2.iconImageHeight=20;
	newNode_2.lineImageWidth=15;
	newNode_2.lineImageHeight=12;
	 newNode_3 = newNode.addItem(new TreeNode('CPUs', null, '/cpus/', false, true, 'tmenu1textMyAccount'));
	newNode_3.iconImageWidth=20;
	newNode_3.iconImageHeight=20;
	newNode_3.lineImageWidth=15;
	newNode_3.lineImageHeight=12;
	 newNode_4 = newNode.addItem(new TreeNode('Assignments', null, '/workload/', false, true, 'tmenu1textMyAccount'));
... <snip about 250 lines> ...
	 newNode_8 = newNode.addItem(new TreeNode('Legal', null, '/legal/', false, true, 'tmenu1textAbout'));
	newNode_8.iconImageWidth=20;
	newNode_8.iconImageHeight=20;
	newNode_8.lineImageWidth=15;
	newNode_8.lineImageHeight=12;
	newNode.iconImageWidth=20;
	newNode.iconImageHeight=20;
	newNode.lineImageWidth=15;
	newNode.lineImageHeight=12;

	objTreeMenu_1.drawMenu();
	objTreeMenu_1.resetBranches();
</script>
Currently I have to manually type each link into the address bar, annoying!
retina is online now   Reply With Quote
Old 2008-11-23, 18:36   #125
jrk
 
jrk's Avatar
 
May 2008

3·5·73 Posts
Default

Neither the links {My Account, My Team, PrimeNet Summary, Top Producers, Top Teams, Progress Reports, Results Queries, Manual Testing, About Gimps} nor their sub-links appear in the left pane in Seamonkey without Javascript.
jrk is offline   Reply With Quote
Old 2008-11-23, 20:30   #126
Phantomas
 
Phantomas's Avatar
 
Oct 2008
Germany, Hamburg

5·13 Posts
Default

Yes, that's true for http://v5www.mersenne.org/account/?user_login=...... But retina asked for the home page of mersenne.org, and www.mersenne.org is operable without JS for me.


addendum: ok, I'm complete wrong. You'r right, dosen't work without JS...
sorry for the confusion....

Last fiddled with by Phantomas on 2008-11-23 at 20:53 Reason: awoken
Phantomas is offline   Reply With Quote
Old 2008-11-23, 23:38   #127
jinydu
 
jinydu's Avatar
 
Dec 2003
Hopefully Near M48

2×3×293 Posts
Default

I've just noticed that v5 gives credit to double-checks even when they disagree with the result of the first-time check.

I guess credit isn't taken away until a triple-check discredits one of the first two tests?
jinydu is offline   Reply With Quote
Old 2008-11-24, 00:25   #128
g0ods
 
g0ods's Avatar
 
Mar 2005
Malton, England

308 Posts
Default Stats being mis-reported

I can well imagine that TPTB on GIMPS have many things to do, but since the fix for the Anonymous bug my stats have been misreported. If you look at the attachment you can see that for the last 365 days that the LL slice of the pie chart is shown as almost the same as the V4-LL, but the figures are quite different.

Also the number of TF results is wildly different for lifetime and 365 days, when they should be the same. Anyone else got this kind of problem?

Clearly the integrity of the database is of the utmost importance, but it would also be nice to have the stats working as well.

M.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Questionable_Stats.PNG
Views:	202
Size:	37.5 KB
ID:	2948  
g0ods is offline   Reply With Quote
Old 2008-11-24, 00:51   #129
Prime95
P90 years forever!
 
Prime95's Avatar
 
Aug 2002
Yeehaw, FL

5×23×71 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by g0ods View Post
Also the number of TF results is wildly different for lifetime and 365 days, when they should be the same. Anyone else got this kind of problem?
Nearly everyone should be similarly affected. I know what happened and how to correct it. I've been working on some other matters.
Prime95 is offline   Reply With Quote
Old 2008-11-24, 01:51   #130
g0ods
 
g0ods's Avatar
 
Mar 2005
Malton, England

23×3 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Prime95 View Post
Nearly everyone should be similarly affected. I know what happened and how to correct it. I've been working on some other matters.
I thought you would have it covered, as ever there just aren't enough hours in the day. Thanks for your hard work and also your prompt reply.
g0ods is offline   Reply With Quote
Old 2008-11-24, 21:51   #131
petrw1
1976 Toyota Corona years forever!
 
petrw1's Avatar
 
"Wayne"
Nov 2006
Saskatchewan, Canada

2×7×13×29 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by petrw1 View Post
Follow up....this CPU completes about 50 2^58 to 2^64 tests per day. It reports in at 62, 63 and 64 bits with credits of .0022, .0029 and .0055 credits respectively, for a total of .0106 credits per TF.

In the past day this CPU received .0029 credits: One 63-64 bit TF.
And now on my new Quad on which one core is doing TF ... in the last 16 hours it shows credit on the CPU report equal to only one completion (0.0735) even though it has completed 26 for a total of 1.6901.

On the CPU Details:
Quote:
GHz-days credited 0.0735 GHz-days
Work units completed 26 (in the last 365 days)
However, it appears that all the credit is showing up on the Account Totals reports.
petrw1 is offline   Reply With Quote
Old 2008-11-25, 02:05   #132
petrw1
1976 Toyota Corona years forever!
 
petrw1's Avatar
 
"Wayne"
Nov 2006
Saskatchewan, Canada

149E16 Posts
Default Looking for work that uses less memory. Huh?

Code:
[Nov 24 19:53] Worker starting
[Nov 24 19:53] Setting affinity to run worker on logical CPU #1
[Nov 24 19:53] Optimal P-1 factoring of M47710997 using up to 256MB of memory.
[Nov 24 19:53] Assuming no factors below 2^69 and 2 primality tests saved if a factor is found.
[Nov 24 19:53] Optimal bounds are B1=530000, B2=9672500
[Nov 24 19:53] Chance of finding a factor is an estimated 5.33%
[Nov 24 19:53] Using FFT length 2560K
[Nov 24 19:53] Exceeded limit on number of workers that can use lots of memory.
[Nov 24 19:53] Looking for work that uses less memory.
[Nov 24 19:53] Optimal P-1 factoring of M47726677 using up to 256MB of memory.
[Nov 24 19:53] Assuming no factors below 2^70 and 2 primality tests saved if a factor is found.
[Nov 24 19:53] Optimal bounds are B1=505000, B2=8585000
[Nov 24 19:53] Chance of finding a factor is an estimated 4.67%
[Nov 24 19:53] Using FFT length 2560K
[Nov 24 19:53] M47726677 stage 1 is 7.49% complete.
I have a Q9550
4 Gb RAM
Vista 64

I thought with that much RAM I would be home free so why the messages in bold. I allocated 256M in the GIMPS Setup.

I have 3 cores doing LL in the 47M Range and 1 doing TF.
When 2 of the 3 LL cores finished Phase 1 of P-1 they generated the messages above and started Phase 1 of P-1 on another exponent while 1 core went into Phase 2.
petrw1 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GPU upgrade chris2be8 GPU Computing 8 2015-11-14 17:05
Wiki upgrade... Xyzzy mersennewiki 3 2011-02-18 03:31
How would you upgrade this? jasong Factoring 5 2005-09-09 19:26
Please upgrade to version 1.1 xilman NFSNET Discussion 6 2004-06-17 01:24
ga-7dx upgrade crash893 Hardware 4 2002-09-26 06:27

All times are UTC. The time now is 05:58.


Tue Feb 7 05:58:51 UTC 2023 up 173 days, 3:27, 1 user, load averages: 0.90, 1.06, 1.04

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

This forum has received and complied with 0 (zero) government requests for information.

Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 or any later version published by the Free Software Foundation.
A copy of the license is included in the FAQ.

≠ ± ∓ ÷ × · − √ ‰ ⊗ ⊕ ⊖ ⊘ ⊙ ≤ ≥ ≦ ≧ ≨ ≩ ≺ ≻ ≼ ≽ ⊏ ⊐ ⊑ ⊒ ² ³ °
∠ ∟ ° ≅ ~ ‖ ⟂ ⫛
≡ ≜ ≈ ∝ ∞ ≪ ≫ ⌊⌋ ⌈⌉ ∘ ∏ ∐ ∑ ∧ ∨ ∩ ∪ ⨀ ⊕ ⊗ 𝖕 𝖖 𝖗 ⊲ ⊳
∅ ∖ ∁ ↦ ↣ ∩ ∪ ⊆ ⊂ ⊄ ⊊ ⊇ ⊃ ⊅ ⊋ ⊖ ∈ ∉ ∋ ∌ ℕ ℤ ℚ ℝ ℂ ℵ ℶ ℷ ℸ 𝓟
¬ ∨ ∧ ⊕ → ← ⇒ ⇐ ⇔ ∀ ∃ ∄ ∴ ∵ ⊤ ⊥ ⊢ ⊨ ⫤ ⊣ … ⋯ ⋮ ⋰ ⋱
∫ ∬ ∭ ∮ ∯ ∰ ∇ ∆ δ ∂ ℱ ℒ ℓ
𝛢𝛼 𝛣𝛽 𝛤𝛾 𝛥𝛿 𝛦𝜀𝜖 𝛧𝜁 𝛨𝜂 𝛩𝜃𝜗 𝛪𝜄 𝛫𝜅 𝛬𝜆 𝛭𝜇 𝛮𝜈 𝛯𝜉 𝛰𝜊 𝛱𝜋 𝛲𝜌 𝛴𝜎𝜍 𝛵𝜏 𝛶𝜐 𝛷𝜙𝜑 𝛸𝜒 𝛹𝜓 𝛺𝜔