mersenneforum.org  

Go Back   mersenneforum.org > Factoring Projects > FactorDB

Reply
 
Thread Tools
Old 2018-08-25, 21:47   #1
EdH
 
EdH's Avatar
 
"Ed Hall"
Dec 2009
Adirondack Mtns

2×11×167 Posts
Default Reporting Factors by wget works with Fedora but not Ubuntu

Can anyone possibly tell me why I can report factors via wget using my Fedora machine, but my Ubuntu machine doesn't work, even though it connects (or, at least, says it does)?

Ubuntu:
Code:
wget http://factordb.com/report.php?report=18463244954953084425120999474843941194888392281226674207422389138539733496611484745520706024226475442435016774348102117119203862148874337%3D2214764264865802436901049651014426845764380719047822370526717106213764982645367695201*52346726936111131202461*159254235693977964427502344117 -O dbRsave
--2018-08-25 16:55:26--  http://factordb.com/report.php?report=18463244954953084425120999474843941194888392281226674207422389138539733496611484745520706024226475442435016774348102117119203862148874337%3D2214764264865802436901049651014426845764380719047822370526717106213764982645367695201*52346726936111131202461*159254235693977964427502344117
Resolving factordb.com (factordb.com)... 138.201.37.196
Connecting to factordb.com (factordb.com)|138.201.37.196|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: 0 [text/html]
Saving to: ‘dbRsave’

dbRsave                 [ <=>                ]       0  --.-KB/s    in 0s      

2018-08-25 16:55:26 (0.00 B/s) - ‘dbRsave’ saved [0/0]
Fedora:
Code:
wget http://factordb.com/report.php?report=18463244954953084425120999474843941194888392281226674207422389138539733496611484745520706024226475442435016774348102117119203862148874337%3D2214764264865802436901049651014426845764380719047822370526717106213764982645367695201*52346726936111131202461*159254235693977964427502344117 -O dbRsave
--2018-08-25 17:18:50--  http://factordb.com/report.php?report=18463244954953084425120999474843941194888392281226674207422389138539733496611484745520706024226475442435016774348102117119203862148874337%3D2214764264865802436901049651014426845764380719047822370526717106213764982645367695201*52346726936111131202461*159254235693977964427502344117
Resolving factordb.com (factordb.com)... 138.201.37.196
Connecting to factordb.com (factordb.com)|138.201.37.196|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: 3248 (3.2K) [text/html]
Saving to: ‘dbRsave’

dbRsave             100%[===================>]   3.17K  --.-KB/s    in 0s      

2018-08-25 17:18:50 (93.5 MB/s) - ‘dbRsave’ saved [3248/3248]

Edit: A Debian machine on the same LAN works fine, but other Ubuntu machines do not work, either.


Thanks for any insights...

Last fiddled with by EdH on 2018-08-25 at 21:56 Reason: Added info...
EdH is offline   Reply With Quote
Old 2018-08-25, 21:58   #2
R. Gerbicz
 
R. Gerbicz's Avatar
 
"Robert Gerbicz"
Oct 2005
Hungary

2×727 Posts
Default

Why not use Google, the first hit:
https://stackoverflow.com/questions/...et-not-working
R. Gerbicz is offline   Reply With Quote
Old 2018-08-25, 22:39   #3
EdH
 
EdH's Avatar
 
"Ed Hall"
Dec 2009
Adirondack Mtns

71328 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by R. Gerbicz View Post
Thanks. I had not considered the troubles related, since I'm not getting any errors or forbidden messages. Also, I did not try using Firefox on the machine since I'm trying to get a script working.
EdH is offline   Reply With Quote
Old 2018-08-27, 13:22   #4
DukeBG
 
Mar 2018

3·43 Posts
Default

The resolved IP looks to be the same and if they're in the same LAN and we assume it does connect to the host (can you monitor that with some tool?), the only difference can be in HTTP headers sent with the request (such as User-Agent, although it should be the same in both cases Wget/version). You can try running wget with -d (or --debug) parameter to see if there'll be anything interesting in the debug information.

I also advise -C off (--cache=off), you don't want these requests to be cached. But it's unlikely to be a culprit, of course.
DukeBG is offline   Reply With Quote
Old 2018-08-27, 16:37   #5
EdH
 
EdH's Avatar
 
"Ed Hall"
Dec 2009
Adirondack Mtns

2·11·167 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by DukeBG View Post
The resolved IP looks to be the same and if they're in the same LAN and we assume it does connect to the host (can you monitor that with some tool?), the only difference can be in HTTP headers sent with the request (such as User-Agent, although it should be the same in both cases Wget/version). You can try running wget with -d (or --debug) parameter to see if there'll be anything interesting in the debug information.

I also advise -C off (--cache=off), you don't want these requests to be cached. But it's unlikely to be a culprit, of course.
Thanks for the reply. I followed the course in the first reply and it is working now. I might troubleshoot it further later on in the manner you suggest, but for now, it's running OK. Thanks again.
EdH is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Someone is reporting orphan factors to FactorDB. GP2 FactorDB 6 2018-07-24 19:45
Reporting small factors to PRP doesn't work DukeBG FactorDB 10 2018-05-02 11:16
Aliqueit/wget can't upload sequence (no data received). How to fix this? Stargate38 FactorDB 2 2016-06-17 08:08
why works on m11846267 shahabmp Information & Answers 4 2016-01-27 04:20
How it works? kuratkull Software 12 2007-03-16 13:40

All times are UTC. The time now is 12:27.

Sat Apr 10 12:27:49 UTC 2021 up 2 days, 7:08, 1 user, load averages: 2.01, 2.35, 2.23

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.

This forum has received and complied with 0 (zero) government requests for information.

Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 or any later version published by the Free Software Foundation.
A copy of the license is included in the FAQ.