mersenneforum.org  

Go Back   mersenneforum.org > Prime Search Projects > No Prime Left Behind

Reply
 
Thread Tools
Old 2011-05-14, 03:38   #78
Lennart
 
Lennart's Avatar
 
"Lennart"
Jun 2007

25×5×7 Posts
Default

Is it only me that can't connect to noprimeleftbehind ??

Lennart
Lennart is offline   Reply With Quote
Old 2011-05-14, 04:32   #79
mdettweiler
A Sunny Moo
 
mdettweiler's Avatar
 
Aug 2007
USA (GMT-5)

624910 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Lennart View Post
Is it only me that can't connect to noprimeleftbehind ??

Lennart
No, it's not just you--I can't get through to the web pages, and my clients have fallen back to alternate servers. It looks like some kind of server or network outage on Gary's end. (I don't believe it's a DNS outage--the alternate http://nplb-gb1.no-ip.org/ address also doesn't work.)

I'll see if I can get a hold of Gary about it.
mdettweiler is offline   Reply With Quote
Old 2011-05-14, 05:09   #80
gd_barnes
 
gd_barnes's Avatar
 
May 2007
Kansas; USA

3·5·673 Posts
Default

Sorry again guys. There seems to be a consistent issue on this end that I haven't been able to address. Frequently whenever I have to recycle my router because one of my kids can't connect with their IPOD when they come over, the server machine does not reconnect afterwards. I then have to recycle the server machine itself by disconnecting its chord and then reconnecting.

I've just now figured out that that has been the cause of recent problems. So whenever I have to recycle the router in the future, I will immediately check the server machine so that the outage is no longer than a minute.

Everything is working now. Sorry about the problems.

Last fiddled with by gd_barnes on 2011-05-14 at 06:57
gd_barnes is offline   Reply With Quote
Old 2011-10-12, 01:14   #81
mdettweiler
A Sunny Moo
 
mdettweiler's Avatar
 
Aug 2007
USA (GMT-5)

3·2,083 Posts
Default

The noprimeleftbehind.net server appears to be down for the moment--neither the web pages, the LLRnet/PRPnet servers, or my administrative SSH interface are working. It doesn't appear to be a DNS issue (the alternate address at http://nplb-gb1.no-ip.org/ is also down); perhaps a power outage or the like. More information will likely be forthcoming when Gary notices the issue and comes online to tell us about it.
mdettweiler is offline   Reply With Quote
Old 2011-10-12, 01:46   #82
gd_barnes
 
gd_barnes's Avatar
 
May 2007
Kansas; USA

276F16 Posts
Default

All is working now. I had to recycle both the router and modem. I'm not sure what caused it.
gd_barnes is offline   Reply With Quote
Old 2011-10-13, 03:22   #83
vaughan
 
vaughan's Avatar
 
Jan 2005
Sydney, Australia

5×67 Posts
Default

I wondered what happened; thought it was because I added a core to the project after a long absence :)
vaughan is offline   Reply With Quote
Old 2011-10-14, 14:57   #84
AMDave
 
AMDave's Avatar
 
Jan 2006
deep in a while-loop

2·7·47 Posts
Default

offsite backup copy of the nplb stats db and website in progress
will run for approx 4 hours from now
possible slow response from website during this time
although tests show very little difference
but if it happens, you know why

/me climbs into flame retardent suit
AMDave is offline   Reply With Quote
Old 2011-10-14, 18:38   #85
AMDave
 
AMDave's Avatar
 
Jan 2006
deep in a while-loop

2·7·47 Posts
Default

ETF 30 minutes.
(I hope ... In the middle of a monster storm stretching from Rockhampton in QLD to Taree in NSW. Approx 1250km long north to south. 358 ground strikes in the last 5 mins. 2880 ground strikes in the last 45 minutes. This one is going for broke. Very noisy )
AMDave is offline   Reply With Quote
Old 2011-10-14, 19:11   #86
AMDave
 
AMDave's Avatar
 
Jan 2006
deep in a while-loop

2·7·47 Posts
Default

Finished.
AMDave is offline   Reply With Quote
Old 2011-11-15, 14:57   #87
Lennart
 
Lennart's Avatar
 
"Lennart"
Jun 2007

25·5·7 Posts
Exclamation PRPNet

Is it only me who can't reach any servers ?


Lennart
Lennart is offline   Reply With Quote
Old 2011-11-15, 15:04   #88
mdettweiler
A Sunny Moo
 
mdettweiler's Avatar
 
Aug 2007
USA (GMT-5)

186916 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Lennart View Post
Is it only me who can't reach any servers ?


Lennart
Everything's working fine for me right now--I can load all of the web pages, and my clients on ports 9000, 1400, and 13000 are getting through as well.
mdettweiler is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What exactly is sent to the server? paul0 NFS@Home 2 2015-03-12 23:00
Server bug -- new? Christenson Information & Answers 5 2011-07-12 21:44
Server Down? Grant Information & Answers 13 2008-11-24 19:37
New ECM-server available andi314 Factoring 3 2003-08-31 11:22
New Server Hardware and price quotes, Funding the server Angular PrimeNet 32 2002-12-09 01:12

All times are UTC. The time now is 20:56.

Sun Apr 5 20:56:03 UTC 2020 up 11 days, 18:29, 2 users, load averages: 2.06, 1.87, 1.86

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.

This forum has received and complied with 0 (zero) government requests for information.

Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 or any later version published by the Free Software Foundation.
A copy of the license is included in the FAQ.