mersenneforum.org  

Go Back   mersenneforum.org > Prime Search Projects > No Prime Left Behind

Reply
 
Thread Tools
Old 2010-01-23, 17:39   #23
mdettweiler
A Sunny Moo
 
mdettweiler's Avatar
 
Aug 2007
USA (GMT-5)

624910 Posts
Default

I've now upgraded the server to 3.1.4, and posted 3.1.4 client packages for both Windows and Linux to the main PRPnet thread. If anybody wants to throw a few cores on G7465 now to continue testing, it would be greatly appreciated as it should help us get some more data on this "no available candidates" error.

Mark, I have the server set to debug level 3, so it should catch the candidate debug info next time we get that error.
mdettweiler is offline   Reply With Quote
Old 2010-01-24, 01:54   #24
Lennart
 
Lennart's Avatar
 
"Lennart"
Jun 2007

25×5×7 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mdettweiler View Post
I've now upgraded the server to 3.1.4, and posted 3.1.4 client packages for both Windows and Linux to the main PRPnet thread. If anybody wants to throw a few cores on G7465 now to continue testing, it would be greatly appreciated as it should help us get some more data on this "no available candidates" error.

Mark, I have the server set to debug level 3, so it should catch the candidate debug info next time we get that error.
I am on with some now but i have problem when i start more then 2 core at once. I get nothing ! If i start 2 i get work. If i start 2 more I got work but when i started 8 at once I got nothing.

Lennart

Last fiddled with by Lennart on 2010-01-24 at 01:55
Lennart is offline   Reply With Quote
Old 2010-01-24, 03:21   #25
rogue
 
rogue's Avatar
 
"Mark"
Apr 2003
Between here and the

22·5·281 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Lennart View Post
I am on with some now but i have problem when i start more then 2 core at once. I get nothing ! If i start 2 i get work. If i start 2 more I got work but when i started 8 at once I got nothing.

Lennart
I can't do anything without a debug log.
rogue is offline   Reply With Quote
Old 2010-01-24, 04:45   #26
mdettweiler
A Sunny Moo
 
mdettweiler's Avatar
 
Aug 2007
USA (GMT-5)

624910 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Lennart View Post
I am on with some now but i have problem when i start more then 2 core at once. I get nothing ! If i start 2 i get work. If i start 2 more I got work but when i started 8 at once I got nothing.

Lennart
Quote:
Originally Posted by rogue View Post
I can't do anything without a debug log.
Lennart, if you can post a debug log from one of your clients showing an instance where it doesn't get work, I can reference the same timestamp in the server, for which I also have debug logging turned on. The combination of the two logs will hopefully be enough for Mark to debug this with.

Last fiddled with by mdettweiler on 2010-01-24 at 04:46
mdettweiler is offline   Reply With Quote
Old 2010-01-24, 04:50   #27
Lennart
 
Lennart's Avatar
 
"Lennart"
Jun 2007

25·5·7 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mdettweiler View Post
Lennart, if you can post a debug log from one of your clients showing an instance where it doesn't get work, I can reference the same timestamp in the server, for which I also have debug logging turned on. The combination of the two logs will hopefully be enough for Mark to debug this with.
Sorry i had not debug on when i started.

Lennart
Lennart is offline   Reply With Quote
Old 2010-01-24, 04:51   #28
mdettweiler
A Sunny Moo
 
mdettweiler's Avatar
 
Aug 2007
USA (GMT-5)

141518 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Lennart View Post
Sorry i had not debug on when i started.

Lennart
If you could start up a client really quick with debug logging turned on, and leave it running for a few minutes (until you run into a "no candidates on server" message), that should do the trick.
mdettweiler is offline   Reply With Quote
Old 2010-01-24, 05:02   #29
gd_barnes
 
gd_barnes's Avatar
 
May 2007
Kansas; USA

2·5·1,009 Posts
Default

Max,

Do I need to do that? I just downloaded the client from the thread you had set up. Is the default no debugging?


Gary
gd_barnes is offline   Reply With Quote
Old 2010-01-24, 05:26   #30
Lennart
 
Lennart's Avatar
 
"Lennart"
Jun 2007

112010 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mdettweiler View Post
If you could start up a client really quick with debug logging turned on, and leave it running for a few minutes (until you run into a "no candidates on server" message), that should do the trick.
I had debug on

Sent to Mark.

Lennart
Lennart is offline   Reply With Quote
Old 2010-01-24, 17:38   #31
mdettweiler
A Sunny Moo
 
mdettweiler's Avatar
 
Aug 2007
USA (GMT-5)

3·2,083 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by gd_barnes View Post
Max,

Do I need to do that? I just downloaded the client from the thread you had set up. Is the default no debugging?


Gary
Yes, the default is no debugging. Don't worry about it now; since Lennart's sent some data to Mark on this that should do the trick.
Quote:
Originally Posted by Lennart View Post
I had debug on

Sent to Mark.

Lennart
Great, thanks.
mdettweiler is offline   Reply With Quote
Old 2010-01-25, 00:56   #32
Lennart
 
Lennart's Avatar
 
"Lennart"
Jun 2007

25×5×7 Posts
Default

Ok I will move my core soon. If you like change delay to 3 hr now then i can clean it up :)


Lennart
Lennart is offline   Reply With Quote
Old 2010-01-25, 03:13   #33
mdettweiler
A Sunny Moo
 
mdettweiler's Avatar
 
Aug 2007
USA (GMT-5)

141518 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Lennart View Post
Ok I will move my core soon. If you like change delay to 3 hr now then i can clean it up :)


Lennart
Okay, done.
mdettweiler is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PRPNet server for personal use johnadam74 Software 2 2016-01-01 15:58
New SR5 PRPnet server online ltd Sierpinski/Riesel Base 5 15 2013-03-19 18:03
First PSP PRPnet 4.0.6 server online ltd Prime Sierpinski Project 9 2011-03-15 04:58
First pass PRPNet server out of work? opyrt Prime Sierpinski Project 6 2009-09-24 18:14
PRPnet beta test server mdettweiler No Prime Left Behind 108 2009-07-15 00:03

All times are UTC. The time now is 23:13.

Wed Apr 1 23:13:35 UTC 2020 up 7 days, 20:46, 3 users, load averages: 0.96, 1.29, 1.43

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.

This forum has received and complied with 0 (zero) government requests for information.

Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 or any later version published by the Free Software Foundation.
A copy of the license is included in the FAQ.