mersenneforum.org  

Go Back   mersenneforum.org > Prime Search Projects > No Prime Left Behind

Reply
 
Thread Tools
Old 2008-12-11, 09:01   #1
IronBits
I ♥ BOINC!
 
IronBits's Avatar
 
Oct 2002
Glendale, AZ. (USA)

3×7×53 Posts
Default startservicectrldispatcher returns 0

Is this bad?

LLR network client 0.9b7 started
Based on LLR version 3.5.0
...
Starting Lucas-Lehmer loop...
startservicectrldispatcher returns 0

CPU is still pegged, so it looks like it's doing something...
IronBits is offline   Reply With Quote
Old 2008-12-11, 09:55   #2
em99010pepe
 
em99010pepe's Avatar
 
Sep 2004

2·5·283 Posts
Default

It's normal.
em99010pepe is offline   Reply With Quote
Old 2008-12-11, 16:08   #3
mdettweiler
A Sunny Moo
 
mdettweiler's Avatar
 
Aug 2007
USA (GMT-5)

624910 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by em99010pepe View Post
It's normal.
I've never seen it do that before....maybe it's unique to the Windows client?
mdettweiler is offline   Reply With Quote
Old 2008-12-11, 21:29   #4
em99010pepe
 
em99010pepe's Avatar
 
Sep 2004

2·5·283 Posts
Default

I saw it many times under windows.
em99010pepe is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Speeding up double checking when first test returns "prime" Unregistered PrimeNet 16 2006-02-28 02:00

All times are UTC. The time now is 10:18.

Tue Mar 31 10:18:57 UTC 2020 up 6 days, 7:52, 0 users, load averages: 0.92, 0.97, 1.07

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.

This forum has received and complied with 0 (zero) government requests for information.

Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 or any later version published by the Free Software Foundation.
A copy of the license is included in the FAQ.