mersenneforum.org  

Go Back   mersenneforum.org > Great Internet Mersenne Prime Search > PrimeNet

Reply
 
Thread Tools
Old 2012-07-06, 16:38   #1
ixfd64
Bemusing Prompter
 
ixfd64's Avatar
 
"Danny"
Dec 2002
California

43468 Posts
Default Benchmarks not saving to server?

I benchmarked a new Core i7-2520M laptop yesterday, but the data never appeared in any of the three entries for that CPU. It didn't show up under the benchmarks I've submitted, either. I'm using the 64-bit Windows build of Prime95 27.7, by the way. Anyone know what's going on?

Edit: Never mind, I figured it out. The Core i7-2520M has a nominal clock speed of 2.5 GHz, but Turbo Boost bumps it up to 3.0 GHz when only one core is used. Prime95 submits the data for the single-thread case, which PrimeNet saw as coming from an overclocked processor.

Last fiddled with by ixfd64 on 2012-07-06 at 16:57
ixfd64 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Prime95 NOT Saving!!! Primeinator Information & Answers 9 2008-09-22 19:00
Energy saving with AI Nap mode biwema Hardware 0 2008-08-24 00:16
Not Saving BioRules Information & Answers 9 2008-05-31 13:52
Saving computation in ECM dave_dm Factoring 8 2004-06-12 14:18
saving over a network crash893 Software 11 2004-05-06 14:15

All times are UTC. The time now is 04:28.

Fri Jul 10 04:28:21 UTC 2020 up 107 days, 2:01, 0 users, load averages: 1.16, 1.54, 1.67

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.

This forum has received and complied with 0 (zero) government requests for information.

Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 or any later version published by the Free Software Foundation.
A copy of the license is included in the FAQ.