mersenneforum.org  

Go Back   mersenneforum.org > Great Internet Mersenne Prime Search > Software

Reply
 
Thread Tools
Old 2010-02-22, 07:40   #1
Matt Westwood
 
Matt Westwood's Avatar
 
Feb 2010
Reading

216 Posts
Default CURL library error: couldn't connect to host

I get this:

[Main thread Feb 21 10:33] Mersenne number primality test program version 25.11
[Main thread Feb 21 10:33] Starting workers.
[Main thread Feb 21 10:33] Waiting 44 seconds for boot to complete.
[Comm thread Feb 21 18:28] Updating computer information on the server
[Comm thread Feb 21 18:28] URL: http://www.seventeenorbust.com/v5ser...851ddb399f922f
[Comm thread Feb 21 18:28] CURL library error: couldn't connect to host
[Comm thread Feb 21 18:28] CURL library error: couldn't connect to host
[Comm thread Feb 21 18:28] Visit http://mersenneforum.org for help.
[Comm thread Feb 21 18:28] Will try contacting server again in 70 minutes.
[Comm thread Feb 21 19:38] Updating computer information on the server
[Comm thread Feb 21 19:38] URL: http://www.seventeenorbust.com/v5ser...851ddb399f922f
[Comm thread Feb 21 19:38] CURL library error: couldn't connect to host
[Comm thread Feb 21 19:38] CURL library error: couldn't connect to host
[Comm thread Feb 21 19:38] Visit http://mersenneforum.org for help.

... and so on.

Hence me contacting this forum.

Info: I've been running Seventeen or Bust for a year or two now, and since Sepc 09 have been using the prime95 version of the app.

20th Feb (i.e. Saturday just gone) I updated my wireless router to a Belkin N+ using WPA2 security.

I am using Windows Vista and Prime95, v25.11 Build 2.

I suspect that it's a problem with my security settings but I haven't been able to work out exactly what from the readme files.

Can anybody help? If so, many thanks.
Matt Westwood is offline   Reply With Quote
Old 2010-02-22, 19:57   #2
lfm
 
lfm's Avatar
 
Jul 2006
Calgary

42510 Posts
Default

It seems you have blocked outgoing port 80 connections in your router. It is odd because it would prevent other web browsing too. Perhaps you have some sort of proxy configuration needed or something.
lfm is offline   Reply With Quote
Old 2010-02-22, 21:57   #3
Matt Westwood
 
Matt Westwood's Avatar
 
Feb 2010
Reading

2 Posts
Default Bewildering ...

... because it seems to have cured itself - I just rebooted my machine (something I don't do very often and only did yesterday). And now it's fine. Very odd. Thx anyway.
Matt Westwood is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CURL Library Error: could not connect to host Unregistered Information & Answers 3 2009-11-22 09:35
CURL library error Glenn Leider Software 12 2009-04-16 02:45
unknown host pspnet.no-ip.info puh_32 Prime Sierpinski Project 5 2009-03-02 17:28
Couldn't find ECM3b.EXE wreck GMP-ECM 21 2006-01-20 11:43
17 horses couldn't drag me away! Fusion_power Puzzles 3 2003-08-30 19:02

All times are UTC. The time now is 00:42.


Thu Dec 2 00:42:56 UTC 2021 up 131 days, 19:11, 1 user, load averages: 0.68, 0.65, 0.77

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.

This forum has received and complied with 0 (zero) government requests for information.

Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 or any later version published by the Free Software Foundation.
A copy of the license is included in the FAQ.