View Single Post
Old 2004-03-11, 04:09   #1
junky
 
junky's Avatar
 
Jan 2004

7·19 Posts
Default problem requesting assignment

gi guys,
at home i'm getting this error:
Code:
00:59:25 Requesting assignment...
01:04:26 RequestAssignment() failed, sleeping for 900 seconds.
Last message was: HTTP/1.1 200 OK
Content-Type: text/plain
Server: Microsoft-IIS/6.0
MicrosoftOfficeWebServer: 5.0_Pub
X-Powered-By: ASP.NET
Date: Thu, 11 Mar 2004 00:59:14 GMT
Connection: close

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>NFSNET</TITLE>
</HEAD>
<BODY> <PRE>
##NFSNET
00:59:14 Waiting on lock, sleeping for 1 seconds.
00:59:15 Waiting on lock, sleeping for 2 seconds.
00:59:17 Waiting on lock, sleeping for 3 seconds.
00:59:20 Waiting on lock, sleeping for 4 seconds.
00:59:24 Waiting on lock, sleeping for 5 seconds.
00:59:29 Waiting on lock, sleeping for 6 seconds.
00:59:35 Waiting on lock, sleeping for 7 seconds.
00:59:42 Waiting on lock, sleeping for 8 seconds.
00:59:50 Waiting on lock, sleeping for 9 seconds.
00:59:59 Waiting on lock, sleeping for 10 seconds.
01:00:09 Waiting on lock, sleeping for 11 seconds.
01:00:20 Waiting on lock, sleeping for 12 seconds.
01:00:32 Waiting on lock, sleeping for 13 seconds.
01:00:45 Waiting on lock, sleeping for 14 seconds.
01:00:59 Waiting on lock, sleeping for 15 seconds.

01:19:26 Requesting assignment...
01:24:26 RequestAssignment() failed, sleeping for 900 seconds.
Last message was: HTTP/1.1 200 OK
Content-Type: text/plain
Server: Microsoft-IIS/6.0
MicrosoftOfficeWebServer: 5.0_Pub
X-Powered-By: ASP.NET
Date: Thu, 11 Mar 2004 01:19:14 GMT
Connection: close

(and so on...)
and at my work, i've stopped the client today, and when i tried to restart the client, i was getting this error too.
can i know what's the problem exactly ?
and maybe, i can do something to solve that problem.

so gimme feed-back about it.

Thanks.

Last fiddled with by junky on 2004-03-11 at 04:13
junky is offline