mersenneforum.org

mersenneforum.org (https://www.mersenneforum.org/index.php)
-   PrimeNet (https://www.mersenneforum.org/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Error returned on P95 submission (https://www.mersenneforum.org/showthread.php?t=22610)

kladner 2017-09-29 22:20

Error returned on P95 submission
 
I just had P95 contact the server. There was a completed exponent. The following error occurred:
[CODE][Main thread Sep 28 16:32] Mersenne number primality test program version 29.2
[Comm thread Sep 29 17:12] Updating computer information on the server
[Comm thread Sep 29 17:12] Sending result to server: UID: kladner/POD64, M44503829 is not prime. Res64: 1863F5113BE08F__. We4: 7E291F8B,38625042,00000000, AID:
[Comm thread Sep 29 17:12]
[Comm thread Sep 29 17:12] PnErrorResult value missing. Full response was:
[Comm thread Sep 29 17:12] <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
[Comm thread Sep 29 17:12] <html><head>
[Comm thread Sep 29 17:12] <title>403 Forbidden</title>
[Comm thread Sep 29 17:12] </head><body>
[Comm thread Sep 29 17:12] <h1>Forbidden</h1>
[Comm thread Sep 29 17:12] <p>You don't have permission to access /v5server/
[Comm thread Sep 29 17:12] on this server.</p>
[Comm thread Sep 29 17:12] </body></html>
[Comm thread Sep 29 17:12] Visit http://mersenneforum.org for help.
[/CODE] It does not seem that the DC was reported/accepted.

petrw1 2017-09-30 02:31

Me too.
 
Just 1 CPU so far...

kladner 2017-09-30 16:23

I have no idea what was going on. I submitted the results manually, with no problem. The next time P95 checked in, it submitted again, and they came back "Unneeded, another computer...etc" as expected. P95 successfully got a new assignment, then.

Madpoo 2017-09-30 19:01

[QUOTE=kladner;468893]I have no idea what was going on. I submitted the results manually, with no problem. The next time P95 checked in, it submitted again, and they came back "Unneeded, another computer...etc" as expected. P95 successfully got a new assignment, then.[/QUOTE]

That's weird.

I looked in the server logs for any 403's thrown by the API site on that day and the only stuff I saw were the usual suspects (hackerz botz looking for weird urls and getting tossed). I didn't see any hits for that exponent on the 29th (but I did on the 30th when your client tried again).

You access the server a lot in a day. :smile:

There's something on the main website that blocks connections temporarily if they're hitting it too hard, but that's not the case on the API site. And even then, you'd get a 501 or 502 error, not a 403. Only time you'd get 403 is if you try to access a URL that isn't there or try to see a file list.

My best guess is the client was unable to reach the site for some reason? You're not using a proxy or anything, are you? Could the message have come from that?

kladner 2017-09-30 19:49

No proxie.
I guess I access fairly often for things like updating assignments. That, and I just tinker with things.


All times are UTC. The time now is 08:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.