mersenneforum.org

mersenneforum.org (https://www.mersenneforum.org/index.php)
-   No Prime Left Behind (https://www.mersenneforum.org/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Server outrages (https://www.mersenneforum.org/showthread.php?t=13840)

Lennart 2011-05-14 03:38

Is it only me that can't connect to noprimeleftbehind ??

Lennart

mdettweiler 2011-05-14 04:32

[QUOTE=Lennart;261377]Is it only me that can't connect to noprimeleftbehind ??

Lennart[/QUOTE]
No, it's not just you--I can't get through to the web pages, and my clients have fallen back to alternate servers. It looks like some kind of server or network outage on Gary's end. (I don't believe it's a DNS outage--the alternate [url]http://nplb-gb1.no-ip.org/[/url] address also doesn't work.)

I'll see if I can get a hold of Gary about it.

gd_barnes 2011-05-14 05:09

Sorry again guys. There seems to be a consistent issue on this end that I haven't been able to address. Frequently whenever I have to recycle my router because one of my kids can't connect with their IPOD when they come over, the server machine does not reconnect afterwards. I then have to recycle the server machine itself by disconnecting its chord and then reconnecting.

I've just now figured out that that has been the cause of recent problems. So whenever I have to recycle the router in the future, I will immediately check the server machine so that the outage is no longer than a minute.

Everything is working now. Sorry about the problems.

mdettweiler 2011-10-12 01:14

The noprimeleftbehind.net server appears to be down for the moment--neither the web pages, the LLRnet/PRPnet servers, or my administrative SSH interface are working. It doesn't appear to be a DNS issue (the alternate address at [url]http://nplb-gb1.no-ip.org/[/url] is also down); perhaps a power outage or the like. More information will likely be forthcoming when Gary notices the issue and comes online to tell us about it. :smile:

gd_barnes 2011-10-12 01:46

All is working now. I had to recycle both the router and modem. I'm not sure what caused it.

vaughan 2011-10-13 03:22

I wondered what happened; thought it was because I added a core to the project after a long absence :)

AMDave 2011-10-14 14:57

offsite backup copy of the nplb stats db and website in progress
will run for approx 4 hours from now
possible slow response from website during this time
although tests show very little difference
but if it happens, you know why :smile:

/me climbs into flame retardent suit
:explode:

AMDave 2011-10-14 18:38

ETF 30 minutes.
(I hope ... In the middle of a monster storm stretching from Rockhampton in QLD to Taree in NSW. Approx 1250km long north to south. 358 ground strikes in the last 5 mins. 2880 ground strikes in the last 45 minutes. This one is going for broke. Very noisy :smile: )

AMDave 2011-10-14 19:11

Finished.

Lennart 2011-11-15 14:57

PRPNet
 
Is it only me who can't reach any servers ?


Lennart

mdettweiler 2011-11-15 15:04

[QUOTE=Lennart;278485]Is it only me who can't reach any servers ?


Lennart[/QUOTE]
Everything's working fine for me right now--I can load all of the web pages, and my clients on ports 9000, 1400, and 13000 are getting through as well. :huh:


All times are UTC. The time now is 09:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.