mersenneforum.org

mersenneforum.org (https://www.mersenneforum.org/index.php)
-   NFSNET Discussion (https://www.mersenneforum.org/forumdisplay.php?f=17)
-   -   problem requesting assignment (https://www.mersenneforum.org/showthread.php?t=2210)

junky 2004-03-11 04:09

problem requesting assignment
 
gi guys,
at home i'm getting this error:
[code]
00:59:25 Requesting assignment...
01:04:26 RequestAssignment() failed, sleeping for 900 seconds.
Last message was: HTTP/1.1 200 OK
Content-Type: text/plain
Server: Microsoft-IIS/6.0
MicrosoftOfficeWebServer: 5.0_Pub
X-Powered-By: ASP.NET
Date: Thu, 11 Mar 2004 00:59:14 GMT
Connection: close

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>NFSNET</TITLE>
</HEAD>
<BODY> <PRE>
##NFSNET
00:59:14 Waiting on lock, sleeping for 1 seconds.
00:59:15 Waiting on lock, sleeping for 2 seconds.
00:59:17 Waiting on lock, sleeping for 3 seconds.
00:59:20 Waiting on lock, sleeping for 4 seconds.
00:59:24 Waiting on lock, sleeping for 5 seconds.
00:59:29 Waiting on lock, sleeping for 6 seconds.
00:59:35 Waiting on lock, sleeping for 7 seconds.
00:59:42 Waiting on lock, sleeping for 8 seconds.
00:59:50 Waiting on lock, sleeping for 9 seconds.
00:59:59 Waiting on lock, sleeping for 10 seconds.
01:00:09 Waiting on lock, sleeping for 11 seconds.
01:00:20 Waiting on lock, sleeping for 12 seconds.
01:00:32 Waiting on lock, sleeping for 13 seconds.
01:00:45 Waiting on lock, sleeping for 14 seconds.
01:00:59 Waiting on lock, sleeping for 15 seconds.

01:19:26 Requesting assignment...
01:24:26 RequestAssignment() failed, sleeping for 900 seconds.
Last message was: HTTP/1.1 200 OK
Content-Type: text/plain
Server: Microsoft-IIS/6.0
MicrosoftOfficeWebServer: 5.0_Pub
X-Powered-By: ASP.NET
Date: Thu, 11 Mar 2004 01:19:14 GMT
Connection: close

(and so on...)
[/code]

and at my work, i've stopped the client today, and when i tried to restart the client, i was getting this error too.
can i know what's the problem exactly ?
and maybe, i can do something to solve that problem.

so gimme feed-back about it.

Thanks.

frmky 2004-03-11 05:18

This has been brought up on the mailing list today. The Fenland pool seems to be unconscious. A workaround is to stop the client, delete the projects/pool directory, and restart the client. It will then reregister and go to the Longhorn pool...or at least mine did.

Greg

xilman 2004-03-11 11:55

[QUOTE=frmky]This has been brought up on the mailing list today. The Fenland pool seems to be unconscious. A workaround is to stop the client, delete the projects/pool directory, and restart the client. It will then reregister and go to the Longhorn pool...or at least mine did.

Greg[/QUOTE]
For reasons as yet unknown, the Fenland pool wedged. The Cantab pool, running on the same hardware and serviced by the same instance of IIS, continued running without problem.

It has now been fixed, as far as we can tell.

Apologies for any inconvenience caused.


Paul

junky 2004-03-11 12:48

greg: i didnt reinstall it to use the Longhorn pool, i've just take my hurt in patience ;)

no problem paul, like specialists say: "shit happens", so its oky.

btw, good holidays, and don't worry about Fenland, eveything would be oky :showoff:

junky 2004-03-11 17:40

when i came back to work, i see this when im starting the client:
[code]
16:34:52 NFSNET Client - V 1.0
16:34:52 Initializing...
16:34:52 Initialized.
16:34:52 Submitting results...
16:34:54 Results successfully submitted...
16:34:54 Requesting assignment...
16:34:55 Received assignment (Fenland 10_223P_2 14464249-14464250)...
16:34:55 Building .in file...
16:34:55 Updating project .in file with assigned range...
16:34:55 Launching siever...
16:35:10 Siever finished...
16:35:10 Submitting results...
16:35:11 Results successfully submitted...
16:35:11 Requesting assignment...
16:35:11 Received assignment (Fenland 10_223P_2 14464250-14465451)...
16:35:11 Building .in file...
16:35:11 Updating project .in file with assigned range...
16:35:11 Launching siever...
[/code]
so far, it seems to be oky,
the problem is now, the NfsGUI seems to can't recognize something.
in Project, i've ???, but if im taking a look into my task manager, i can see my CPU loaded.

any others have the same problem ?
gimme feed-back
thanks.

Jeff Gilchrist 2004-03-12 12:19

Junky, are you saying that in your GUI on the "Progress" tab where is says [B]Project[/B] it now shows ??? instead of 10_223P_2?

When you were having problems before, did you re-install the client in a different directory or move files around at all? If you look at your "Config" tab, is the "Processor Directory" pointing to the correct location for your data?

Did you try exiting the GUI and reloading it again?

Jeff.

junky 2004-03-12 18:24

i dunno why it happens, but it seems the processor directory has change, so i've set it back, and now its oky.

Thanks.


All times are UTC. The time now is 16:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.