mersenneforum.org

mersenneforum.org (https://www.mersenneforum.org/index.php)
-   Forum Feedback (https://www.mersenneforum.org/forumdisplay.php?f=61)
-   -   Caught in transition? (https://www.mersenneforum.org/showthread.php?t=16319)

cheesehead 2011-12-10 04:27

Caught in transition?
 
Howdathoppen?

While at the main forum page [url]http://www.mersenneforum.org/index.php[/url] I was surprised to see GPU Computing listed on a separate line of its own under the Hardware line, not as it usually is as a subforum under Hardware. However, it did have an extra box shape at the left side of its line, so I presume that was simply another format for displaying subforums.

After I clicked on Hardware, then back to the main page, the display was back to its usual format.

gd_barnes 2011-12-11 05:14

[QUOTE=cheesehead;281740]Howdathoppen?

While at the main forum page [URL]http://www.mersenneforum.org/index.php[/URL] I was surprised to see GPU Computing listed on a separate line of its own under the Hardware line, not as it usually is as a subforum under Hardware. However, it did have an extra box shape at the left side of its line, so I presume that was simply another format for displaying subforums.

After I clicked on Hardware, then back to the main page, the display was back to its usual format.[/QUOTE]

That same thing happens to me sometimes with the "Raiders of the Lost Primes" sub-forum under "No Prime Left Behind". The sub-forum appears as a full-fledged forum. I'll hit refresh and sometimes it goes back to normal and sometimes not.

Very odd.


All times are UTC. The time now is 02:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.